Cliëntondersteuning

Cliëntondersteuning bij zorg en mantelzorg

Als onafhankelijk cliënt- en mantelzorgondersteuner ben ik gespecialiseerd in het organiseren van zorg en het regelen van ondersteuning. Ook help ik bij de aan de zorgvraag gerelateerde vraagstukken op het gebied van welzijn, wonen, werk en inkomen.
Ik begeleid bij het aanvragen van zorg, van indicaties of een PGB en weet welke zaken bij welke instanties worden geregeld.

Regeltaken
Ik geef uitleg en informatie en ik kan in overleg tijdelijk en ter voorkoming van overbelasting (complexe) regeltaken overnemen.

Zorgwereld
Ik weet goed de weg in de huidige zorgwereld en begeleid bij het vinden van passende zorg.

Hoe gaan we aan de slag?
In overleg maak ik een overzicht van zorgtaken en regeltaken. Vervolgens bekijk ik wat er geregeld moet worden waarbij het belangrijk is dat er tijd overblijft voor sociale contacten en ontspanning. Ik kijk daarbij naar de mogelijkheden van regelingen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, inkomen, regelgeving, indicaties en zorgverzekeringen.

Regie
Doordat ik een aantal regeltaken overneem, kunnen we voorkomen dat je overbelast raakt. Je houdt zelf de regie en we bepalen samen wat ik voor je regel.

Bereikbaarheid
ZORGANISE
Zorg organiseren 
Andra Hoogcarspel
andra@zorganise.nl
+31(0)6 52032001

Samenwerking en vervanging
Met Marca Meijer, MCM in Bussum, werk ik samen in de regio ‘t Gooi en omstreken.

Met Magda van Gestel, Mantelzorgpraktijk in Almere, werk ik samen in projecten in de regio ‘t Gooi en Almere.

Ik werk ook samen met Lia Joosen, van Joosen Zorgadvies in Utrecht en Veronique van der Plas, van Impuls Mantelzorgmakelaar in Den Haag.

Over vervanging en achterwacht hebben wij afspraken gemaakt zodat de voortgang voor onze opdrachtgevers en cliënten gewaarborgd is. Bij geplande afwezigheid en bij onverhoopt plotselinge verhindering zijn wij elkaars vervanger. Wij garanderen daarbij de privacy van onze opdrachtgevers en cliënten.
Marca is bereikbaar op 06 55745188, Magda op 06 24521015, Lia op 06 29443433 en Veronique is bereikbaar op 06 42604261.

Privacy
Ik ga zeer zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en werk conform de richtlijnen van de beroepsgroep. Privacyverklaring Zorganise pdf