Mantelzorgmakelaar & Cliëntondersteuner

Cliëntondersteuning bij zorg en mantelzorg

Als onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar ben ik gespecialiseerd in het organiseren van zorg en het regelen van ondersteuning. Ook adviseer ik bij aan zorg gerelateerde issues op het gebied van welzijn, wonen, werk en inkomen.

Informatie over zorg
Ik geef uitleg en informatie en help bij (complexe) regeltaken. Ik begeleid bij het aanvragen van zorg, (her)indicaties en PGB en bij het vinden van een passende woonlocatie.

De weg in de zorg
Ik weet goed de weg in de huidige zorgwereld en informeer over regelingen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, inkomen, regelgeving, indicaties en zorgverzekeringen.

Regie
Doordat ik een aantal regeltaken overneem, kunnen we voorkomen dat je overbelast raakt. Je houdt zelf de regie en we bepalen samen wat ik voor je regel.

Bereikbaarheid
ZORGANISE
Zorg organiseren 
Andra Hoogcarspel
andra@zorganise.nl
+31(0)6 52032001

Samenwerking en vervanging

Als onafhankelijk cliëntondersteuner werk ik via WLZClientondersteuning.nl en Co Weet Raad.

Met Marca Meijer, MCM in Bussum, werk ik samen in de regio ‘t Gooi en omstreken.

Met Magda van Gestel, Mantelzorgpraktijk in Almere, werk ik samen in de regio ‘t Gooi en Almere.

Ik werk ook samen met Lia Joosen, van Joosen Zorgadvies in Utrecht en Veronique van der Plas, van Impuls Mantelzorgmakelaar in Den Haag.

Over vervanging en achterwacht hebben wij afspraken gemaakt zodat de voortgang voor onze opdrachtgevers en cliënten gewaarborgd is. Bij geplande afwezigheid en bij onverhoopt plotselinge verhindering zijn wij elkaars vervanger. Wij garanderen daarbij de privacy van onze opdrachtgevers en cliënten.
Marca is bereikbaar op 06 55745188, Magda op 06 24521015, Lia op 06 29443433 en Veronique is bereikbaar op 06 42604261.

Privacy
Ik ga zeer zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en werk conform de richtlijnen van de beroepsgroep. Privacyverklaring Zorganise pdf